| Subcribe via RSS

Big Momma’s House 2

augusti 23rd, 2013 | Postad i Film, Komedi av J

Big Momma's House 2FBI agenten Malcolm (Martin Lawrence) har begärt att bli förflyttad från gatan till ett skrivbordsjobb då han snart ska bli pappa. Men när hans första partner hittas mördad efter att ha undersökt ett fall involverande en ny typ av datormask, som kan ge utomstående tillgång till kritiska regeringsuppgifter, bestämmer han sig för att försöka komma åt den ansvarige för programmeringen av masken; Tom Fuller (Mark Moses). Enda sättet för honom att ta sig in i Fuller’s hem är emellertid att återigen förklä sig till sitt alter ego Hattie Mae Pierce aka Big Momma och ta anställning som familjens nya nanny – vilket visar sig vara ett knepigare jobb än vad han till en början trodde.

Kanske jag bara har en bra dag eller nåt, men jag tycker att Big Momma’s House 2 faktiskt håller sig rätt bra än idag (och yes, jag har sett den förut.. fast, typ när den kom). Visst, den är flamsig, klyschig, förutsägbar och följer troligtvis varenda regel för en barntillåten komedi som finns men den underhåller gott och väl under de ca 100 minutrarna den rullar. Personligen tycker jag nästan att den här filmen är lite bättre än sin föregångare, mycket tack vare att det nästan hela tiden rör på sig och att den är lite mer energisk när det gäller humorn, eller nåt. Hur som helst; bra komedi som fungerar utmärkt att ha ihjäl lite tid med.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud