| Subcribe via RSS

Solsidan – Säsong 4

december 25th, 2013 | Postad i Komedi, TV av J

Solsidan - Sasong 4Säsong 4 av Solsidan slutade för ett par dagar sedan och konceptet är väl egentligen det samma. Vi får följa karaktärerna och deras vardagliga problem i olika former. Alex och Anna har precis fått en liten pojke och Ove är tilltänkt gudfader då det var han som tog emot barnet vid förlossningen. Samtidigt hamnar Fredde i trubbel med lagen efter att han ställt upp på Alex. Och så vidare, och så vidare.

Säsong 4 bjuder inte på något nytt direkt. Vi känner alla karaktärer och de kör på sina inkörda spår sedan tidigare säsonger och några direkta överraskningar dyker aldrig upp. Förvisso är det väl småkul emellanåt och under ett och annat avsnitt hittar ett gapskratt ut, men överlag är det samma sak för fjärde gången. Kanske är det dags att de börjar ta och runda av Solsidan och lägga ner serien innan det enbart blir en cash-cow som med alla andra komediserier? Nu är det bara vänta på att säsong 5 ska spelas in och börja sändas… vilket lär bli någon gång under andra halvåret nästa år eller så, som de gjort med de tidigare säsongerna.

Läs gärna mina recensioner av säsong 1, 2 och 3 samt H’s recensioner av säsong 1 och 2 också.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud