| Subcribe via RSS

Ice Soldiers

april 26th, 2014 | Postad i Action, Film, Sci-Fi av J

Ice SoldiersStoryn i Ice Soldiers verkade ganska cool och både Dominic Purcell och Michael Ironside är med i den, så hur hade den kunnat vara dålig egentligen? Ptja.. med tanke på att mer eller mindre nästan all action händer off-screen och att det knappt händer något alls av intresse i ungefär halva filmen (bortsett ifrån inledningen) så är det väl inte så konstigt att jag kan tycka att den här filmen var jävligt seg. Purcell spelar en forskare som försöker hitta tre nedfrusna ryssar som tros vara genetiskt modifierade någonstans på Kanadas arktiska öar, där de försvann för 50 år sedan. Han hittar dem och tar med hjälp av Ironside och hans soldater med sig kropparna till basen, de vaknar upp och dödar alla de möter varpå Purcell beger sig efter dem för att stoppa dem från att invadera USA.

Storyn är väl inte så jäkla dum så, egentligen (åtminstone när man läser en vettigare beskrivning av den än vad jag har orkat skriva), men filmen är så jävla trög och står mest och trampar på samma ställe under en stor del av speltiden så när det väl börjar hända något så har man tröttnat på att vänta och vill bara att filmen ska ta slut. Att, som jag skrev här ovanför, nästan all action inträffar off-screen gör det hela ännu mer ointressant och tråkigt.

Purcell och Ironside levererar, men de jobbar med ett sånt tråkigt och klyschigt manus att det spelar ingen roll hur mycket de än försöker så sjunker filmen ändå. Skippa.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud