| Subcribe via RSS

Mike & Molly – Season 4

juni 22nd, 2014 | Postad i Komedi, TV av J

Mike & MollyMolly (Melissa McCarthy) får ett komplett psykbryt och säger upp sig från sitt jobb som lärare och försöker sig på en karriär som författare, vilket går sisådär.. milt sagt. Mike (Billy Gardell) stöttar Molly i sin nya karriär som den gode maken han är, men inser snart att hennes karriärval kanske inte var det bästa draget…

Säsong 4 av Mike & Molly tog slut för ett tag sen utan att jag märkte något.. oh well, här kommer min recension av säsongen iaf.

Jag tycker fortfarande att Melissa McCarthy’s karaktär är svinirriterande stundtals och istället för att skratta åt henne ökar min irritation mot den här karaktären mer och mer. Hade det inte varit för att jag gapskrattar åt de flesta andra av karaktärerna i serien hade jag troligtvis skrotat den här serien och börjat titta på något annat istället.

Säsong 4 är dock jävligt rolig bitvis och vissa skämt är hysteriska, såatteh… gillar man sitcoms så tycker jag man ska ta och spana in serien från första början och glo igenom de fyra säsongerna som kommit hittils. Säsong 5 kommer i höst.

Läs gärna mina recensioner av de tre tidigare säsongerna som ni finner här, här och här.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud