| Subcribe via RSS

Inside The Whore

juli 18th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Inside The WhoreInside The Whore ligger tveklöst på min topp 5 sämsta skitfilmer jag någonsin har sett i hela mitt liv. Om man nu ens kan kalla den en film. Filmen handlar om att Reinert Kiil och hans filmteam ska spela in en uppföljare till hans ”tidigare succé Hora” och vi får följa inspelningar för uppföljaren; Inside The Whore. Trots att filmen har en minimal handling existerar den knappt. Hela filmen är en massa klipp som inte följer någon som helst kronologisk ordning utan känns mest ihoppackade lite huller om buller.

Skådespelarna är vad man kan förvänta sig av sånt här skit. Samma gäller effekterna. Gar-bitch. Produktionskostnaderna måste ha legat på samma nivå som en kopp kaffe och en muffins. Sevärdheten i filmen existerar inte och att sitta och titta på färg som torkar hade varit mer underhållande än den här dyngan.

Medan den första filmen hade en riktig handling och gick åtminstone att titta på (även om den var en rätt sunkig rip-off av I Spit On Your Grave) så är den här andra filmen bara bortkastad tid och ett hån mot filmälskare. Reinert Kiil är en jävla klåpare och bör bli avlägsnad som filmmakare omgående.

Läs gärna min sågning av Hora också.

2 Comments

2 Responses to “Inside The Whore”

  1. thile Says:

    Du er tilbakståend. Reinert er et geniun prospekt av en regissør!


  2. J Says:

    Det kan jag inte direkt påstå att jag tycker att han är, speciellt inte med dynga som Inside The Whore.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud