| Subcribe via RSS

Babysitter Wanted

augusti 30th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare, Thriller av J

Babysitter WantedDen religiösa tjejen Angie (Sarah Thompson) flyttar till en liten stad för att studera konsthistoria på college och upptäcker till sitt förtret att hon inte har någon säng på rummet. Hon bestämmer sig för att ta ett barnvaktsjobb ute på Stanton farmen som ligger en bit utanför staden för att tjäna ihop en slant så att hon kan köpa sig en säng. Hon åker ut till farmen och blir välkomnad av Jim Stanton (Bruce Thomas) och hans fru Violet (Kristen Dalton) och de bestämmer att Angie ska sitta barnvakt den kommande fredagen.

Fredag kommer och Angie beger sig ut till farmen med hjälp av sin nyfunne vän Rick (Matt Dallas), då hennes egen bil vägrar starta. Angie vinkar av paret Stanton och sätter sig för att plugga, men börjar snart att bli telefonterroriserad och upptäcker att en någon smyger runt utanför huset. Hennes problem har emellertid bara börjat….

Jag hade inga förhoppningar överhuvudtaget när jag satte mig för att se Babysitter Wanted, utan var en av de filmer jag fick syn på sist jag handlade film och bestämde mig för att ge den en chans efter att ha läst lite grann om den…

Det här är inget mästerverk på något som helst sätt, men den fungerar samtidigt ganska hyfsat. Första halvan av filmen är väldigt långsam och det händer inte så värst mycket nämnvärt intressant. Klyschorna haglar över filmen och har man sett en skräckfilm med ett tema på barnvakter så överraskar filmen föga. Det hela är väldigt förutsägbart och inte nämnvärt läskigt. Ungefär i mitten tvärvänder emellertid filmen helt och blir någonting helt annat tack vare en stor twist, som gjorde mig riktigt förvånad. Det blir inte speciellt mycket mer spännande eller läskigt trots twisten, men det börjar dock röra på sig betydligt mer och storyn i filmen blir betydligt mycket mer intressant.

Jag tänker inte rekommendera Babysitter Wanted, men vill samtidigt säga att det är en okej rulle. En sån där film man ser en gång och glömmer bort efter ett par dagar helt enkelt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud