| Subcribe via RSS

Down The Road (Nobody Gets Out Alive aka Punishment)

september 28th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Down The Road (aka Nobody Gets Out Alive)En grupp ungdomar bestämmer sig för att fara ut i skogen för att campa och festa tillsammans över en helg. Skogen de valt har dessvärre ett dystert rykte om sig. För lite mer än tio år sedan inträffade en tragisk trafikolycka längs vägen in till skogen, involverande en grupp alkoholpåverkade ungdomar och ett barn som omkom. Fadern till barnet, Hunter Isth (Brian Gallagher), blev förkrossad över sin förlust och försvann spårlöst. Det sägs att de som beträder skogen kommer möta Hunter Isth och aldrig komma ut levande. Gruppen med ungdomar avvisar ryktet som en myt, men inser ganska snart att det kan finnas en viss sanning i det.

Down The Road – som fick den nya titeln Nobody Gets Out Alive efter dess release och har aka titeln Punishment – är en riktig dyngfilm. För att vara en throwback till 80-talets slashers så misslyckas filmen totalt. Det är inte nämnvärt spännande eller intressant, utan mest oinspirerat och tråkigt större delen av filmen med korkade karaktärer och halvusla skådisar. Effekterna såg rätt hyfsade ut, men killsen som inträffade i filmen var inte speciellt märkvärdiga och mer gäsp-framkallande än skrämmande.

Det som förvånar mig mest med hur jävla usel den är, är att Victor Miller, manusförfattaren till Friday The 13th originalet, gav förslag till filmens regissör/manusförfattare Jason Christopher under skrivandet och var även hans mentor. Man kan ju tycka att manuset borde ha varit bättre med tanke på att Miller var involverad, men tydligen inte…

Nåja. Det fanns åtminstone en sak jag tyckte var bra med filmen och det var att de spelade CKY’s 96 Quite Bitter Beings i en scen tidigt i filmen, i övrigt var den gräslig. Tack och lov ligger speltiden bara på 75 minuter i runda slängar, så de drar åtminstone inte ut på lidande allt för länge. Skippa.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud