| Subcribe via RSS

End Of Watch

januari 24th, 2015 | Postad i Drama, Film, Thriller av J

End Of WatchDe två Los Angeles poliserna Brian (Jake Gyllenhaal) och Mike (Michael Peña) är partners i South Central distriktet och är inte bara ”bröder”, utan även två våghalsiga cowboys som gör allt för att upprätthålla lag och ordning under ett maktspel mellan ett latinamerikanskt gäng och ett afroamerikanskt gäng. Brian och Mike lyckas träffa jackpot några gånger vilket resulterar i ett par stora knark- och människohandelsrazzior, vilket snabbt börjar irritera en mexikansk kartell som i sin tur vill se de två poliserna döda.

Jag minns inte vart jag såg titeln för End Of Watch men jag bestämde mig i alla fall för ett tag sedan att införskaffa den och se den. Nu har jag gjort det och jag är väl inte direkt besviken, även om den var lite annorlunda mot vad jag hade förväntat mig att den skulle vara.

Innan jag såg End Of Watch fick jag veta av någon på Facebook att det skulle vara en found footage film och med tanke på att jag gillar genren överlag blev jag lite nyfiken på hur en film där vi får följa poliser i deras arbete skulle bli i form av en found footage film (found footage är ju i regel skräckfilmer, vilket inte det här är). När jag väl satte mig och såg filmen insåg jag snabbt att filmen var en regelrätt spelfilm, med found footage bitar inbakat i den. Det blev så klart en mindre besvikelse, men filmen i sig är absolut inte dålig. Nej, End Of Watch är en bra film som levererar en intressant story med hyfsat intressanta karaktärer och bra skådespelare, även om filmen i sig inte är helt spännande hela tiden. Då och då blir det ganska segt och det känns lite som transportsträckor mellan händelserna helt enkelt. Med det sagt; End Of Watch är överlag en riktigt bra film, men förväntar man sig blytung action från början till slut lär man bli rätt besviken. Jag gillade den hur som helst och ger den en rekommendation.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud