| Subcribe via RSS

Re-Animator

april 3rd, 2015 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

Re-AnimatorLäkarstudenten Dan (Bruce Abbott) kämpar med att få ihop pengar till räkningarna och bestämmer sig för att hyra ut ett rum. Han får snabbt svar i form av Herbert West (Jeffrey Combs), en nyanländ elev på skolan där Dan pluggar som har arbetat tillsammans med en välkänd läkare i Österrike. Det Dan inte vet är att Herbert har experimenterat med ett nytt serum han har framställt som återuppväcker de döda och snart blir saker och ting betydligt mer komplicerade än vad han till en början trodde att de skulle bli…

Jag hade visst inte skrivit om Re-Animator filmerna och jag såg om den första för nån vecka sen så, ha-ha, då skriver jag väl ett par rader om dem då!

Den första Re-Animator är ett mästerverk. Filmen är baserad på H.P. Lovecraft’s berättelse Herbert West, Re-Animator och jag har ingen som helst aning om hur trogen filmen är originalmaterialet och jag bryr mig inte speciellt noga heller egentligen. Re-Animator bjuder på gore, zombies, en hel del komik och är helt enkelt en underhållande film från mitten av 80-talet. Om man av någon konstig anledning inte sett Re-Animator tycker jag att man absolut ska ta sig en titt på den. Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud