| Subcribe via RSS

The Wolf Of Wall Street

augusti 9th, 2015 | Postad i Film, Komedi av J

The Wolf Of Wall StreetJag hade inga planer på att se The Wolf Of Wall Street fram tills det att en polare berättade att han tyckte att den var skitbra och i och med att vi har liknande filmsmak så bestämde jag mig således att se den. Filmen handlar (som troligtvis de flesta redan vet) om Jordan Belfort’s (här porträtterad av Leonardo DiCaprio) uppgång och fall som börsmäklare, vilket resulterade i kriminalitet, korruption, missbruk och problem med lagens långa arm. Filmen är baserad på Jordan Belfort’s memoarer och hur trogen filmen är boken eller hur mycket sanningshalt det överhuvudtaget ligger i vad som händer i filmen har jag ingen aning om. Jag bryr mig inte heller ett dugg i det.

Filmens största problem i mina ögon är dess längd på 2 timmar och 53 minuter (utan eftertexter), vilket gör att det känns som att filmen stannar upp emellanåt. När det är kul så är det kul, men när det inte är kul blir det ren transportsträcka till nästa komiska situation som inträffar i filmen, vilket snabbt blir gammalt. En biografi/komedi som denna hade nog mått ganska bra av att vara lite kortare än vad den är trots bra skådespelare (speciellt DiCaprio) och ett hyfsat engagerande manus. Hade speltiden på filmen varit lite kortare hade jag nog rent av rekommenderat filmen faktiskt.

1 Comment

One Response to “The Wolf Of Wall Street”

  1. Fredrik Palm Says:

    Fredrik Palm liked this on Facebook.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud