| Subcribe via RSS

Crank (igen)

maj 17th, 2009 | Postad i Övrigt av H

Jag såg om Crank efter att ha köpt DVD:n billigt i en låda på Willy:s. Fortfarande ett par gapskratt – förstås inte lika många eftersom överraskningseffekten är borta – men nu med ordentligt surroundljud… och vad är det frågan om? Ljudbilden går fram och tillbaka som en jävla jojo. Ibland dunkar det på bra – Chevs hjärtslag, actionscener och sånt – men musiken ligger lite hur som helst. Någon punklåt som är helt basbefriad, alldeles för låg volym, alldeles för hög volym… Se Crank för Guds skull, men låt dina skruttiga TV-högtalare sköta ljudet.

2 Comments

2 Responses to “Crank (igen)”

  1. vrångmannen Says:

    Har faktiskt inte sett Crank så ska väl ta mig en titt snarast. Behöver lite over the top action nu.


  2. bent Says:

    Crank, följ sen upp med Shoot Em Up.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud