| Subcribe via RSS

The Nail Gun Massacre

september 27th, 2015 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

The Nail Gun MassacreEfter att en ung kvinna har blivit brutalt gruppvåldtagen av en grupp byggnadsarbetare i ett litet samhälle dyker det plötsligt upp en galning iförd motorcykelhjälm för att ta itu med avskummet med en spikpistol. Stadens sheriff och läkare beger sig efter galningen, som inte bara ger sig på gärningsmännen utan även oskyldiga som inte hade något med våldtäkten att göra överhuvudtaget.

The Nail Gun Massacre (som blev släppt som Carnage i Frankrike och fick titeln Texas Nailgun Massacre vid dess amerikanska DVD-release) är något av det sämsta jag någonsin har sett tror jag. Jag vet att jag har skrivit det om många filmer, men den här filmen ligger i alla fall i toppen på den listan. Vilken otrolig jävla dynga.

Filmen släpptes i slutet på 1985 i Spanien och det skulle dröja ända fram till i början av 1987 innan filmen äntligen fick en videorelease i USA. För att de skulle få filmen släppt krävde distributionsbolaget att de skulle spela in extra scener med naket för att få filmen släppt. Filmens manus låg på 80 sidor, men då deras budget inte räckte till fick de lov att korta ner det till 25 sidor istället. Det blir bara bättre och bättre, eller hur?

Urusla skådespelare, taffliga effekter, en oinspirerad mördare (även om jag gillar konceptet med att bara sätta en motorcykelhjälm över skallen på denne), ett tråkig manus (trots ett högt antal lik som tillverkas under filmens gång) och inga som helst karaktärer (om man nu inte räknar med sheriffen och läkaren) vi tittare får följa är vad filmen har att erbjuda. Jag kan ibland gilla filmer just för att de är trashiga, men The Nail Gun Massacre tar det hela till ungefär samma plan som Don’t Go In The Woods (recenserad här).

The Nail Gun Massacre har säkert en fanbase som de flesta andra obskyra slasherfilmer som gjordes under 80-talet, men jag tillhör isåfall inte den. Det här är ren dynga som aldrig borde ha fått släppas överhuvudtaget. Skippa.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud