| Subcribe via RSS

A Night To Dismember

oktober 1st, 2015 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

A Night To DismemberFem år efter att ha mördat två grannpojkar släpps en ung kvinna ut från mentalinstitutionen hon har suttit inlåst på då hon anses vara frisk. Det dröjer emellertid inte länge förrän folk runt henne börjar att dö och frågan är om hon inte har återgått till sina gamla vanor igen?

Jag har sett mycket dynga i mina dagar men A Night To Dismember släntrar utan tvivel in på min topp fem lista över de sämsta filmerna jag någonsin har sett. Det enda den här ”filmen” duger till är att torka sig i arslet med den, really. Hela ”filmen” känns som en enda lång trailer där en monoton röst maler på om vad som händer och varför det händer i ”filmen”. Enligt ”filmens” regissör, Doris Wishman, blev mycket av det inspelade materialet förstört av en missnöjd labbanställd, vilket gjorde att Wishman spenderade flera år att skriva om och redigera om ”filmen” och resultatet är alltså det här…

Skådespelarinsatserna är knappt befintliga och ”skådespelarna”, däribland ex-porrstjärnan Samantha Fox (nej, inte den brittiska popsångerskan), ser ut som att de inte riktigt vet vad de ska ta sig till. Deras skådespelarinsatser borde vara legendariskt usla, men jag skulle tro att många (lyckligtvis) har missat den här stinkande högen med dynga. Effekterna består till större delen av plast och Falu Rödfärg (i vissa scener påminde blodet lite mer om sylt i och för sig) och ser mer skrattretande än hårresande ut.

Det mest anmärkningsvärda med hela ”filmen” är dess soundtrack. Jag tror jag aldrig varit med om en film som spelat så mycket musik förut och som inte ha varit en musikal. Jag menar, musiken stannar nästintill aldrig av. Den bryts ett par sekunder här och där då karaktärerna i ”filmen” pratar, men annars spelas den på. Att musiken är helt fel för flera scener verkar inte Wishman ha brytt sig i heller (eller vad sägs som lite 80-tals disco mitt under en scen där någon blir huggen till döds med en yxa?). Flera av looparna som dyker upp i ”filmen” återanvänds dessutom flera gånger. På tal om ljud; hela ”filmen” filmades utan ljud, så all dialog (vilket det är minimalt av) och ljudeffekter (vilket det också är minimalt av) blev inlagda i efterhand, tillsammans med ovannämnda voiceover röst.

A Night To Dismember är utan någon som helst tvekan eller ånger en av de sämsta skitfilmer jag någonsin har sett i hela mitt liv. Jag har sagt det om en del andra filmer, men de är rena Oscar-materialet i jämförelse med det här bottenskrapet. Hur i helvete fick de den här skiten släppt? HUR?! Hade mina ögon och öron kunnat spontant börja blöda hade de gjort det…

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud