| Subcribe via RSS

You’re Next

december 21st, 2015 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

You're NextAubrey (Barbara Crampton) och Paul Davison (Rob Moran) har bestämt sig för att föra samman familjen på deras bröllopsdag i deras semesterhus. Deras söner och döttrar dyker upp med respektive partner och samlingen sätter sig för att äta middag.. vilken blir abrupt avbruten då en av gästerna plötsligt får en pil igenom huvudet varpå kaos utbryter. De inser snart att de är under belägring av tre maskerade mördare som verkar vara fast beslutna att utplåna familjen. De hade emellertid inte räknat med Erin (Sharni Vinson); en av sönernas flickvän som verkar besitta förmågan att slå tillbaka…

Jag hade hört en hel del delade åsikter om You’re Next innan jag såg den. En del gillade den, en del ogillade den. You’re Next är en regelrätt home invasion film med influenser ifrån slashergenren och jag kan förstå till en viss del varför en del har svårt för den. Filmen i sig är klyschig, förutsägbar och inte nämnvärt spännande, men då jag har en viss fetisch för både home invasion filmer och slashers så var det här en gåva från gudarna för mig. Filmen i sig är inget märkvärdigt egentligen, men korsningen mellan de två genrerna är perfekt för min del.

Skådespelarna och effekterna är bra, filmen bjuder på en hel del blod och våld och även om manuset är halvtunt levererar filmen. You’re Next är God Underhållning helt enkelt och får en rekommendation från mig.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud