| Subcribe via RSS

The Slayer

mars 28th, 2016 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

The SlayerKay (Sarah Kendall) är en konstnär som lider av underliga och skrämmande mardrömmar. För att komma ifrån den trista vardagen beger sig hon, hennes make David (Alan McRae), hennes bror Eric (Frederick Flynn) och hans fru Brooke (Carol Kottenbrook) iväg till en öde ö över helgen. Kay’s mardrömmar börjar att eskalera och hon blir vittne till hur någonting börjar ta livet av de andra i hennes drömmar. Det dröjer inte länge förrän gruppen inser att de inte är ensamma på ön…

The Slayer är en film jag under många år har funderat på att se och efter att jag lyssnade på The Hysteria Continues’ podcast om just den här filmen bestämde jag mig således att faktiskt göra det. Jag minns inte vad grabbarna i podcasten sa om filmen då det var ett par månader sedan jag lyssnade på det avsnittet men jag måste då säga att det här var en fruktansvärt långdragen filmen. Filmen har många långa scener där folk bara går runt, runt utan att någonting speciellt händer och jag skulle vilja skylla det lite grann på att filmen tyvärr har en väldigt låg bodycount. Det hela blir väldigt tråkigt och väldigt gammalt väldigt fort, vilket är väldigt synd då filmen faktiskt är ganska välgjord. Skådespelarna är helt okej och effekterna ser ganska bra ut för att vara en lågbudgetfilm från 1982. Mördarens utseende fick mig dock mest att tänka på Evil Dead II…

Med en titel som The Slayer förväntade jag mig en film där liken skulle staplas på hög, men icke. Istället fick jag en ganska sömnig slasher som har några enstaka ljusglimtar här och där, men som överlag är mestadels tråkig.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud