| Subcribe via RSS

Body Melt

april 30th, 2016 | Postad i Film, Komedi, Sci-Fi, Skräck/Rysare av J

Body MeltFöretaget Vimuville håller på att ta fram ett nytt sorts dietpiller som är designat för att göra dess användare till superhälsosamma människor. De har bestämt sig för att använda några invånare, utan deras vetskap, i den lilla staden Pebbles Court som testkaniner genom att skicka gratisprover till deras brevlådor. Dessvärre för dem har produkten oväntade bieffekter i form av kraftiga hallucinationer, mutationer och en snabb kroppsförruttnelse vilket leder till en smärtsam död.

Oh boy.. Body Melt är ett bevis på att det faktiskt kom en del bra skräckfilmer under 90-talet. I (nästan) samma anda som Bad Taste och Braindead levererar den här australiensiska satirfilmen både äckel och en hel del sköna gapskratt (för oss med vriden och sjuk humor). Filmens build-up är lite småseg och det tar en stund innan den kommer igång ordentligt, men när den väl gör det är filmen sjukt sevärd. Skådespelarna är bra, humorn är till större delen subtil och effekterna ser (till större delen) riktigt bra ut (för att inte tala om äckliga). Speltiden på cirka 75 minuter gör inte saken speciellt mycket sämre heller.

Jag kommer definitivt att återbesöka Body Melt i framtiden och ger den en stor tumme upp trots den småsega build-upen. Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud