| Subcribe via RSS

The Dorm That Dripped Blood

december 18th, 2016 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

the-dorm-that-dripped-bloodFyra studenter har tagit på sig att städa ur ett elevhem under julledigheten då huset ska rivas. De är emellertid inte ensamma i byggnaden då en psykotisk galning smyger runt i skuggorna och som har bestämt sig för att plocka dem av daga en efter en.

The Dorm That Dripped Blood (som även är känd som Death Dorm och Pranks) är en julslasher som inte känns som en julfilm överhuvudtaget och släpptes 1982. Folket som står framför kameran är överlag ganska bra även om de flesta bara medverkade i några andra produktioner efter den här filmen (eller inga alls), bortsett från Daphne Zuniga som debuterade här och som har medverkat i bland annat Spaceballs, The Fly II och TV-såpan Melrose Place. Effekterna ser dock för gräsliga ut och det syns väldigt väl att de inte hade speciellt mycket pengar att jobba med, men det tillför å andra sidan bara till filmens cheesighet.

Överlag tycker jag filmen är helt okej, det är inget mästerverk men den är inte heller dålig om man bortser de långt ifrån övertygande effekterna. Å andra sidan har jag svårt att tro att någon annan än en slasherfilmstittare skulle vilja titta på den här filmen heller. Så råkar man vara en sådan person och man inte har sett den här filmen tycker jag att man kan ta sig en titt på den.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud