| Subcribe via RSS

The Princess Bride

september 27th, 2009 | Postad i Action, Barn/Familj, Film, Komedi av H

Princess BrideThe Princess Bride, i Sverige även känd som Bleka Dödens Minut, är en familjefilm från 1987 med Cary Elwes (Hot Shots!, Saw) och lite annat löst folk. Den handlar om prinsessor och rövar och allt det. En toppenbra film som är rolig och lite spännade, och lite lagom fjantig.

Atlantic som nyligen gett ut den på DVD i en okej utgåva, gjorde dock ett katastrofalt misstag: Omslaget säger 4:3 och stereoljud, fast skivan egentligen har anamorfisk widescreen och 5.1-ljud, samt inte mindre än två kommentarsspår. Detta ledde förmodligen till usel försäljning, samt ett antal gnälliga kommentarer på Discshop.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud