| Subcribe via RSS

The Hurt Locker

oktober 18th, 2009 | Postad i Action, Film, Thriller av H

Hurt LockerDen amerikanska bombtruppen i Bagdad, Irak, får en ny desarmeringsexpert, James. Han är mycket erfaren och kunnig, men är inte mycket för att följa protokoll och regler och det stör truppchefen Sanborn. De har 38 dagar kvar på tjänstgöringen, och krigssituationen börjar bryta ner dem.

En mycket bra, spännande, snygg och välgjord (fast kanske något för lång) krigsthriller regisserad av Kathryn Bigelow som gjort klassiker som Near Dark, Point Break och den där Strange Days som jag inte är säker på om jag sett. Rekommenderas.

2 Comments

2 Responses to “The Hurt Locker”

  1. Vrångmannen Says:

    Yes!!


  2. anders Says:

    djävligt bra film! tänk efter riktigt noga om du har sett ”strange days” eller inte. Har du inte sett den så gör det nu!


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud