| Subcribe via RSS

Zombieland

oktober 30th, 2009 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av H

ZombielandNär jag såg trailern för Zombieland så stängde jag av före halva hade gått. Det var helt enkelt för bra, jag ville inte se för mycket i förväg. Trevligt nog hade filmen Sverigepremiär bara en vecka efter USA, så vi tog en svängom till biografen.

”Columbus” (folk tilltalas med staden de är på väg mot för att inte bli för vänskapliga) lyckas undvika alla zombies som tagit över jorden på grund av ett antal regler han satt upp och strikt lever efter. Regel #1: Flås – du måste ha kondition. Regel #2: Dubbelskott – är du osäker så skjut den jäveln en gång till. Och så vidare. På sin resa stöter han på ”Tallahassee”, en halvgalen cowboy som mest av allt vill ha en Twinkie-kaka.

Ja, det är inte mycket till story faktiskt, och mitten-tredjedelen är oerhört klyschig och står nästan helt still. Dock är början jävligt kul och cool (introtexternas super-slowmotion är grym som fan) och slutet ger hyfsat bra action.

Problemet är just trailern, som jag såg igen direkt efter vi kom ut från salongen – den visar precis ALLT som är bra i hela filmen. Zombieland är kul och ett helt okej tidsfördriv, men på grund av den sega mittenbiten vill jag nog inte se filmen igen. Det räcker att se om trailern.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud