| Subcribe via RSS

Dexter: Säsong 4

december 15th, 2009 | Postad i Thriller, TV av H

dexter.s04e12.720p.hdtv.x264-redDexter har det jobbigt. Han har en fru och en familj som kräver hans tid, och frustrationen över att inte hinna ut och mörda folk tär på honom. Som tur är kommer Debras ex Lundy tillbaka på jakt efter en ritualmördare som han tror är i Miami. Dexter tar upp jakten på egen hand, men kommer snart i kontakt med en helt annan person än han tänkt sig…

Säsong 4 av Dexter är toppenbra. En del kanske reagerar negativt då ”komediskådisen” John Lithgow dyker upp och mördar folk, men vi som sett honom i annat än Tredje Klotet Från Solen myser bara. Han är som klippt och skuren i det här fallet. (Har du sett säsongen så vet du att det snarare är ”klubbad” och ”skuren” i det här ”fallet”. Fattar du? Hahahaha!)

Har du ännu inte sett Dexter är det bara du börjar från början nu direkt. Har du sett första säsongen så behöver jag inte säga nåt, för då är du garanterat redan framme här redan.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud