| Subcribe via RSS

Fury In Shaolin Temple

juni 4th, 2006 | Postad i Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

Fury In The Shaolin TempleGodfrey ”En Budgetbefriad Kungfu-film I Veckan” Ho slår till igen, den här gången med legenden Gordon Liu i en av rollerna. Fury In The Shaolin Temple är en av Hos första filmer, innan han sålde ut helt och gjorde 80-talet späckat med USA-finansierade ninjafilmer utan ninjor, men storyn är redan här virrig och full med klyschor. Shaolin-munkar i enfärgade sparkdräkter? Mnjaaa..

Inte för att ni bryr er om storyn, men det rör två män som av nån anledning byter söner med varann för att de ska kunna lära sig varandras tekniker och någon gång i framtiden kombinera dessa till nåt. Sen är det Eagle Fist hit och Dragon Fist dit, Shaolinmanualer som stjäls och så vidare.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud