| Subcribe via RSS

District 9 (Blu-ray)

juni 28th, 2012 | Postad i Film, Sci-Fi av H

2009 års bästa film köpte jag förstås på blårej, och här är en liten recension av den: Ljud och bild är toppenbra. Vad trodde du, liksom? Jag tänkte recensera extramaterialet, men sånt blir jag ju aldrig klar med. Kommentarsspåret kommer jag nog aldrig att lyssna på så här kommer en liten genomgång av resten:

Extramaterialet (som av nån underlig anledning bara är textat på danska och finska) består av 22 minuter deleted scenes (en del är lite intressant, det mesta överflödigt) och över 80 minuter dokumentärer uppdelade i ett antal featurettes på 10-20 minuter vardera. Det talas mest om förproduktionen och skådespeleriet och inte fullt så mycket om specialeffekterna som jag skulle önskat. Ändå är det mycket intressant så det är helt okej.

Oavsett vilket så är ”District 9” fortfarande en otroligt bra film som du ska ha sett, eller ska se NU. Den finns dessutom för under hundringen nuförtiden så du har ingen anledning att vänta. Liten sidonotering: Omslaget hävdar att filmen är i 2.35:1, men den är i 1.85:1 precis som den ska vara.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud