| Subcribe via RSS

Filmer jag stängt av eller halvtittat på den senaste tiden 2

mars 9th, 2010 | Postad i Film av H

Här kommer en uppföljare till mitt tidigare inlägg som hyllats av filmkännare världen över.

Män som hatar luftslott: Första och tredje filmen i Milleniumserien har rullat på tv:n bakom mig, och min enda reaktion har väl egentligen varit att den första filmen för ett jävla liv. Sen var det lite kul med spikpistolen på slutet. Mja.

Fireball: Thailändsk lågbudgetrulle om underground-basketfighting. Förstörs mest av att man filmat med videokameror och konverterat till film, med överdriven motionblur som resultat. Sen har man förstås filmat dåligt så actionsekvenserna mest blir ett stort sudd. Stängde av efter c:a 15 minuter.

The Man Who Fell To Earth: Mysko 70-talsrulle med David Bowie. Ungefär halvvägs in i filmen gick jag in på Wikipedia för att ta reda på vad filmen egentligen handlade om. Läser slutet, skiter i allt. Segt och pretentiöst.

Not My Kid: Denna tv-film från 1985 hittade vi på Google Video, ett tonårsknarkdrama med namn som Nancy Cartwright (Bart Simpson), Andrew Robinson (Hellraiser), Stockard Channing (Grease) och George Segal (tidningschefen i Just Shoot Me). Ganska grovhugget mot ungdomsdrogande om än klyschig och obalanserad. Drugs are bad, mmkay?

Tags: ,
No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud