| Subcribe via RSS

The Tai Chi Master

juli 8th, 2010 | Postad i Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

Jet Li och hans kompis blir utsparkade från klostret för att de är strulputtar, och medan Li försöker uppnå fred med världen så vill hans kompis få ära och berömmelse så han blir soldat. Li går med i motståndsrörelsen och de slåss en väldig massa tills Li vinner med sin tai chi-fighting.

En väldig massa vajrar och usel ”humor” kännetecknar denna tråkiga och sega rulle som jag somnade ifrån två gånger. Skippa.

Dragon Dynastys nya bluray av filmen har en relativt bra bildkvalité, för jag ser inga fel med den och den kan inte ha varit dyr att spela in. En lätt grynighet och hyfsad skärpa med stabila färger. Ljudet är inte så värst. Musiken ligger i surrounden men filmens ljudeffekter och dialog ligger stadigt i centerhögtalaren, och mixningen där är stundtals usel. Ljudeffekter kan ligga bra ganska högt och dränker inte sällan dialogen. Nåväl.

1 Comment

One Response to “The Tai Chi Master”

  1. Rikard Says:

    Klart du ska dissa min favorit-Li


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud