| Subcribe via RSS

Wishmaster 2: Evil Never Dies

mars 29th, 2008 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Andra filmen, av fyra. Djinnen är återigen tillbaka och våldet fortsätter.

Under ett inbrott lyckas inbrottstjuvarna klanta till det så att larmet går. Vakter kommer och skottlossning följer. En gammal staty blir sönderskjuten och en bit av statyn ramlar loss. I biten sitter en rubin som en av tjuvarna tar med sig. Ett par ögonblick senare tappar tjuven som tagit rubinen, rubinen på golvet vilket resulterar i att den spräcks till fyra delar (har jag för mig iaf), ett ögonblick senare blir en av tjuvarna skjuten och den andra skjuter vakten. Sedan blir det lite gråt och skvätt. Tjuven som klarade sig pyser därifrån med benen på ryggen och sätter sig i säkerhet i sin lägenhet, typ.

Lite grötigt att fatta kanske men, ja. Vi fortsätter.

Under tiden hon sitter i lägenheten (ja, alltså, det är en tjej, igen, som ska kämpa mot Djinnen) tar sig Djinnen ut och blir anhållen av polisen som kommer dit. Han tar på sig skulden för inbrottet samt dom döda som hittats på platsen. Han hamnar på kåken, där han börjar samla in själar på löpande band. När själarna är slut drar han vidare, dvs ut, för att leta reda på tjejen som befriade honom, för att uppfylla dom 3 önskningarna han måste uppfylla.

Andra filmen är, faktiskt, bättre än första filmen. Den innehåller fortfarande samma svarta humor och en hel del slaskscener och effekterna är fortfarande på toppklass. Att det är Andrew Divoff som återigen axlar rollen som den onda Djinn gör filmen bara bättre (ni kommer förstå när jag skrivit recension på 3an).

Finns inte så mycket mer att säga om den här filmen. Gillar man ettan, gillar man troligtvis också tvåan. Så, ta och se båda.

http://www.imdb.com/title/tt0156182/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud