| Subcribe via RSS

V For Vendetta

augusti 12th, 2006 | Postad i Action, Drama, Film av H

V For VendettaUj, det här var en riktigt bra film. Den är snygg, cool, smart och allt sånt.
Jag tänker absolut inte ge Wachowski-bröderna nån som helst cred för den, dock. Visst, dom skrev filmmanuset – big fucking deal. Det är som att ge Mel Gibson cred för Hamlet. Nej, mina kära vänner, här läggs alla tack först och främst till Alan Moore och David Lloyd som gjorde originalserien, och senare till regissören James McTeigue och producenten Joel Silver som verkligen gör serien rättvisa på alla sätt och vis.
Wachowski-brödernas inblandning är mer än tveksam, det skulle inte förvåna mig om de inte alls skrivit manuset. I hela (det utmärkta) extramaterialet på DVD:n dyker de upp inte fler än noll gånger! De nämns inte ens… Hmm.

Ser fram emot filmversionen av Moores Watchmen (regisseras för tillfället av Zach Snyder som gjorde Dawn Of The Dead-remaken), samt McTeigues kommande remake på Logan’s Run (med Bryan Singer på manusdetalj).

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud