| Subcribe via RSS

Snakes On A Plane

augusti 19th, 2006 | Postad i Action, Film, Skräck/Rysare av H

Snakes On A PlaneEn annan recension (som jag nu har förlagt) säger: ”Snakes on a Plane lacks ambition, substance, character development, a coherent plot, stellar performances, realistic dialogue and craftsman-like direction. And those are just a few of the things it gets right.” och det är inte helt fel.

Handlingen lite snabbt: En kille ser hur nån maffiasnubbe bultar ihjäl en advokat, och FBI skickar killen att vittna mot snubben. Hans eskort på flyget till Hawaii blir Samuel L. Jackson. Maffiasnubben ser dock till att alla passagerarnas blomsterkransar sprayas med en stark feromon (eller vafan det heter på svensken) och att lastutrymmet laddas med en stor mängd av feromonet galna ormar…

Jodå, det går åt en hel del folk på en hel del våldsamma sätt i den här filmen. Med tanke på att man först gjorde filmen för PG-13 (typ från 11 år), och sen ändrade sig till R (från 17 år) och spelade in en massa extra blod och tuttar, så är det tydligt både vad som är tillagt efteråt och att originalversionen troligen hade blivit en ganska svag historia. Glöm intressanta karaktärer, glöm påhittigt manus – du får one-liners, blod och ormar i ett mestadels högt tempo. Mycket god underhållning helt enkelt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud