| Subcribe via RSS

Nightmare Sisters

juni 5th, 2009 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

Melody, Marci och Mickey är tre nördiga (och halvkorkade) college tjejer som aldrig får någon date. Men när Marci kommer hem en kväll med en massa antikviteter – däribland en kristallkula som tillhörde ett medium – bestämmer sig de tre tjejerna för att bjuda in tre stycken nördiga college killar på fest. Under festen bestämmer sig gänget för att ha en seans. Men någonting händer seansen och tjejerna blir besatta och förvandlas till sexsvultna demoner. Kommer de nördiga killarna att klara av att driva ut demonerna och rädda tjejerna?

David DeCoteau står även bakom den här filmen, som släpptes samma år som Creepozoids (man kan se till en poster för den filmen i en scen). Vid det här laget har jag lärt mig att DeCoteau innebär skräpfilm med dåliga effekter, halvtaskiga skådespelare, storys som får en att nästintill somna och mer eller mindre meningslösa filmer som är knappt över timmen långa.

Den här filmen är absolut inget undantag. Den är inte skrämmande, utan mer skrattretande – även om vissa händelser i filmen är menade att vara skämt. Skådespelarna är halvusla som i vanlig ordning. Effekterna är dålig och manuset är gräsligt. Det enda som piggar upp (åtminstone oss av manligt kön) är att Brinke Stevens, Michelle Bauer och Linnea Quigley (som var med i Creepozoids) visar tuttarna.

Att filmen har fått lite mindre än medelbetyg på IMDB är förvånande tycker jag. Om man inte är masochist bör man undvika den här.

http://www.imdb.com/title/tt0093628/

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud