| Subcribe via RSS

An Evening With Kevin Smith 2: Evening Harder

december 3rd, 2006 | Postad i Dokumentär, Komedi, Övrigt av H

An Evening With Kevin Smith 2: Evening HarderMin favvo Kevin Smith gör inte bara bra filmer (jag har med flit inte sett Jersey Girl för att inte förstöra den åsikten) utan åker även land och rike runt och håller frågestunder med skolor. Människan är proppfylld med underhållande anekdoter och kan tala roande om tammefan vad som helst – oftast sex.

An Evening With Kevin Smith är nästan 4 timmar från dessa frågestunder med i stort sett bara Kevin som pratar, och jag sträcksåg den utan problem. Nu har han släppt An Evening With Kevin Smith 2: Evening Harder, med ytterligare nästan 4 timmar av samma sak, fast inspelat i Kanada och England. Och det är nästan lika bra. Inga superbisarra historier i kaliber med Prince-filmningen i ettan, men ändå oerhört underhållande.

Det är lite svårt att beskriva varför någon skulle se det här, mer än att säga: Om du gillar Clerks/Mallrats/Chasing Amy/Dogma/Jay & Silent Bob Strike Back/Clerks 2 mestadels för dialogens skull, då ska du se det här. Så enkelt är det. Ni andra kan ta en titt på trailern och sen bestämma er.

Själv bestämde jag mig för att inköpa det Australienska dubbelpacket som någon smart individ satt ihop, totalt över 7 timmar snack – och då är inte extramaterialet och alla easter eggs inräknade…

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud