| Subcribe via RSS

Cats & Dogs

augusti 12th, 2010 | Postad i Action, Barn/Familj, Film, Komedi av J

Katter och hundar ses som vänliga sällskapsdjur.. men under ytan döljer sig ett hemligt krig mellan de två raserna som vi människor inte känner till. Efter att en hundagent, som vaktat Professor Brody’s (Jeff Goldblum) familj och hans experiment för att framställa ett serum som botar allergier mot hundar, blivit kattnappad skall en ny agent tillsättas. Dessvärre går någonting snett och den lilla valpen Lou (Tobey Maguire’s röst) blir adopterad till famijen och blir serumets nya beskyddare från Mr. Tinkles (Sean Hayes’ röst) och hans armé av katter som vill lägga tassarna på serumet och vända det emot hundarnas fördel…

Det var länge sen jag såg den här familje-action/komedin och med en uppföljare vid ytterdörren såg jag om den. Och den är fortfarande bra, så när som på en del utdaterade CGI-effekter, Mr. Tinkles-karaktären som stundtals är sjukt irriterande och den småtöntiga stämningen över filmen. Filmen är givetvis barnslig och de flesta skämten framkallar mer fnissningar än gapskratt (för oss äldre) och det hela känns lite som en barnslig spoof på Bond filmerna, men som underhåller.

En bra film för barn, en helt okej film för oss äldre. Jag gillar den för vad den är iaf.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud