| Subcribe via RSS

Nionde Kompaniet

augusti 14th, 2010 | Postad i Drama, Film, Komedi av J

En grupp värnpliktiga inser att armén innehar tillgångar som inte blir så pass mycket använda som de egentligen kunde ha blivit och börjar göra svartjobb i en by som ligger en bit utanför regementet. Pengarna rullar in och fler och fler blir involverade i det hela, men när kommer någon som inte går att muta att få reda på sanningen?

Svensk drama/komedi från 1987 av Colin Nutley och.. eh.. jag har inte så mycket mer att skriva. Jag satte mig för att titta på en komedi och fick ett drama med komiska inslag, å andra sidan var filmen faktiskt sevärd med goda skådespelare och när man väl skrattade så gjorde man det gott (även om det var lite vääääl långt mellan garven). Och att se en blott 35 årig Peter Haber i hans första roll var lite småkul.. med tanke på att han för ovanlighetens skull faktiskt har hår på skallen. Nåja…

Inget storslaget mästerverk, men helt okej lördagsunderhållning för den inte allt för petige.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud