| Subcribe via RSS

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

januari 6th, 2007 | Postad i Film, Komedi av H

Talladega NightsRicky Bobby (Will Ferrell) och Cal Naughton Jr (John C Reilly) är bästa kompisar sen för alltid. De blir båda racerförare och Ricky blir världsstjärna eftersom han aldrig förlorar ett race, och alltid med hjälp av Cal. Men så kommer fransmannen Jean Girard (Sacha Baron Cohen: Ali G, Borat) och utmanar dem.
Jag såg unrated-versionen av den här filmen, fjorton minuter längre än bioversionen. Jag såg tveklöst en halvtimme som kunde kapas från den här filmen, så jag hoppas det var skämt dom stoppade in. I vilket fall, tycker du att Will Ferrell är rolig så kan du nog underhållas en del av den här filmen. Ni andra tycker nog inte det är särskilt kul. Och Cohen är definitivt ingen anledning att se den här filmen, oavsett vad du tycker om honom.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud