| Subcribe via RSS

Final Destination 3

januari 10th, 2007 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

Final Destination 3Final Destination 3 är den exakta summan av sina delar, och inte bara medveten om det utan har det som sitt enda mål. DVD:ns dokumentär ”Dead Teenager Movie” gör inga som helst försök att dölja det, och det är faktiskt helt ok. Även om den stora berg-och-dalbanescenen i början inte kommer i närheten av tvåans trafikolycka, så blir det lite småspännande ändå när tonåringarna ska avverkas filmen genom. Några kul scener, men inte något mästerverk – inte heller filmens ambition.

Extramaterialet är lite väl långt (runt 2 timmar) men avslöjar allt om filmens tillkomst. Den mest marknadsförda bonusen på DVD:n är möjligheten att ändra filmen genom att göra ett tiotal olika val medan filmen rullar. De flesta val gör ingen större skillnad, några är rent meningslösa, men ett val låter en karaktär överleva och vi får i tio minuter följa vad han gör av sitt liv efter upplevelsen. På det hela taget en duglig utgåva, med en duglig film i övre standardskikt.

Men med tanke på att det är samma regissör som ettan (James Wong, The One, manus till mycket av Arkiv X) undrar man varför de trodde att originalslutet skulle funka, efter att ha gjort samma misstag en gång tidigare… Kill them all!

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud