| Subcribe via RSS

The Expendables

augusti 29th, 2010 | Postad i Action, Film av H

Många års väntan från ett envist rykte till faktisk film, och nu har jag äntligen sett den. I princip är hela actionfilmvärlden samlad i en och samma film, och om vi tar en kort, kort recension: Yes, actiondelen levererar. Humordelen… ja, den är väl okej. Sen blir det en del snack (i princip varje scen med Mickey Rourke är överflödig) men japp – det är helt okej. Bring on the uppföljare.

Övriga tankar: Bonus för Charisma Carpenter i en biroll. Schwarzenegger är en usel skådis. Kul att Jet Li inte bara spelar Oövervinnerlig Kungfu-kille Typ 1A. Doffe spelar smågalen mycket bra. Det är mycket svårt att höra vad Stallone säger. Skönt att se lite hederlig knivaction också.

4 Comments

4 Responses to “The Expendables”

 1. Fiffi Says:

  Tycker du Mickey Rourke är överflödig? Hmmmmm. Har inte tänkt på hans roll på det sättet. Däremot är filmen i sig rätt överflödig hur underbart jag än tycker att det är att se Stallone på bioduken igen.

  http://fiffisfilmtajm.blogspot.com/2010/08/expendables.html


 2. J Says:

  Överflödig? Nu har jag iofs inte hunnit SE filmjäveln än, men.. stora pojkar med stora muskler och en del pang pang? Pfft.. kan inte bli överflödigt. Fast. Som sagt; jag har inte hunnit se filmen än, så jag har väl lite att ta igen antar jag. 🙂


 3. H Says:

  Alla scener med Rourke är dialogscener. Alla vet att dialog är överflödig i en sånhär film. Inget fel på Rourke alltså, och dialogen i sig är väl lite motiverande för Stallones karaktär, men det är för mycket snack och för lite folk som går av på mitten liksom.


 4. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Expendables 2 Says:

  […] gärna min recension av den första filmen och H’s recensioner av ettan och tvåan […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud