| Subcribe via RSS

Unknown

januari 14th, 2007 | Postad i Film, Thriller av H

UnknownFem män vaknar instängda i en lagerlokal. En av dem är skjuten och handfängslad, en är bunden till en stol och de andra tre är allmänt mörbultade. Det visar sig snart att en gasläcka fått dem alla att tappa minnet, och att tre av dem är kidnappare av de andra två. Frågan är bara vem som är vem. Samtidigt jobbar polisen med att lämna av lösensumman på avtalad plats och försöka förfölja pengarna till de kidnappade.

Filmen Unknown går exakt enligt den raka linje som grundidén föreslår, och man tar inga som helst nyskapande vändor någonstans. De instängda misstror varandra, försöker gissa vem som är vem, grälar och luras, allteftersom deras minnen återvänder bit för bit. Japp, en utav dom är dessutom undercover-polis, vilket avslöjas i en sista twist. Snark.

Med Greg Kinnear, Joe Pantoliano (Memento), Peter Stormare, James Caviezel (Jesus i Passion Of The Christ), Barry Pepper (The Green Mile), David Selby (Richard Channing i Falcon Crest) och Jeremy Sisto (Six Feet Under)

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud