| Subcribe via RSS

Hot Shots! Part Deux

oktober 3rd, 2010 | Postad i Action, Film, Komedi av J

Topper Harley (Charlie Sheen) har återigen dragit sig tillbaka och lever numer på ett budistiskt kloster. Friden bryts emellertid tvärt när CIA plötsligt dyker upp och ber Harley att leda ett specialuppdrag i Irak för att rädda grabbarna som skulle rädda grabbarna som skulle rädda fångar som blivit kvar sen Gulfkriget. Harley tackar nej till uppdraget, men när hans gamla befälhavare Denton Walters (Richard Crenna) blir tillfångatagen bestämmer han sig för att ta sig ann uppdraget ändå.

Hot Shots! Part Deux var och är inte lika kul och hysterisk som sin föregångare, men ligger inte långt efter. Många gapskratt levereras och idiothumorn flödar filmen igenom som sin föregångare. Hot Shots! nummer 2 är God Underhållning om än inte lika God Underhållning som den första filmen. Inte sett? Se den då. Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud