| Subcribe via RSS

Not Forgotten

november 5th, 2010 | Postad i Drama, Film, Thriller av H

SPOILERS NEDAN men du ska ändå inte se den här rullen så who cares.

Jaha, ännu en skräpfilm genomliden. Som vi brukar tittade vi i den lilla videokatalogen med nya filmer som brukar finnas bredvid hyrfilmsautomaten i ICA-butiken. Det såg ju ut att kunna bli spännande. En kidnappad flicka och religiösa sekter, toppen. ”Thriller/skräck” stod det. Not so much, visade det sig.

Efter ungefär fem minuter pekar jag ut skurken, och sen spenderar filmen ytterligare 80 minuter med att försöka lura mig att det är någon annan. När det helt förbluffande krystade slutet kommer så suckar vi bara. Att kalla filmen för skräck är ofattbart när den på sin höjd är lika spännande som ett avsnitt av Lyxfällan. En postare på IMDb sammanfattar filmen helt underbart:

”A daughter witnesses her father murder and when she grew up, she goes and …marry her father’s murderer, so to be able to ”poison” his own daughter’s soul and making her want to kill her father, by making her husband go after and kill, his supposedly dead ex-wife, thinking that his ex-wife kidnapped their daughter, who is really kidnapped by her!”

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud