| Subcribe via RSS

Perfect Stranger

juni 3rd, 2007 | Postad i Film av H

Perfect StrangerRowena (Halle Berry) är en journalist som med hjälp av Miles (Giovanni Ribisi) försöker skaffa bevis för att Harrison Hill (Bruce Willis) mördat Rowenas kompis.

Miles kan hacka sig in i allting från sitt kontor, och alla datorer har enorma specialbyggda interface för allting. Det känns som om vi hoppat 10 år tillbaka till Nätet eller nånting. Halle Berry har dessutom en chat med en talsyntes som låter som Bruce Willis. Och det chattas en hel del i den här filmen.

Nåväl, det är ju inte mycket till mysterie om Harrison är skyldig, och det står snabbt klart för tittaren att Miles är hemligt besatt av Rowena, varpå vi förstås drar slutsatsen att han är den skyldiga, och suckar djupt medan filmen lallar vidare i väntan på slutet. Därför berättar jag nu för dig att han INTE är skyldig, så kan du njuta lite mer av mysteriet istället. Om ni nu skulle råka vara tvungna att se den här filmen alltså. Vilket ni inte alls borde göra.

Hmm, vad fasen sätter jag den här filmen i för genre? Borde nog skapa kategorin ”thriller”. Fast det skulle ju göra gällande att filmen är spännande. Den får stå genrefri.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud