| Subcribe via RSS

Vacancy

juli 8th, 2007 | Postad i Film, Skräck/Rysare av H

VacancyVacancy är en skitfilm i vilken Luke Wilson och Kate Beckinsale är det grälande paret som tvingas ta in på ett motell när deras bil pajar. De hittar videokassetter i rummet och upptäcker snart att motellet gör snuff-filmer av alla som checkar in. Sen jagas de runt av motellägaren och två snubbar i mask, tills paret upptäcker att de fortfarande älskar varann, mördar skurkarna och överlever alltihop. Slut.

Alltså, det börjar helt okej. Men det blir bara mer och mer överdrivet och osannolikt ju längre filmen går. Otaliga gånger skriker man åt karaktärerna att uppföra sig vettigt och bara springa därifrån, och en till synes helt vanlig bilmekaniker verkar vara Hulken när han kan lyfta hur tunga saker som helt med en enda hand. Den Starka Kvinnan är förstås den som mördar skurkarna. Luke knivhuggs i magen, och ligger och förblöder i flera timmar, varpå han förstås vaknar till liv i slutet och överlever.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud