| Subcribe via RSS

The Bank Job (Blu-ray)

januari 5th, 2011 | Postad i Action, Film av H

Jason Statham kontaktas av ett gammalt ex som vet att en viss banks säkerhetssystem är avstängt i väntan på ett nytt larm. De bestämmer sig för att bryta sig in i banken och råna alla värdeboxar. Hon är dock utsänd av hemliga polisen för att sno komprometterande fotografier som en knarksmugglare håller som gisslan mot sin egen frihet. Ja, ni kanske inte fattar men iaf.

The Bank Job är mellanspännande och lite halvkul. En okej söndagsfilm helt enkelt. Den svenska blurayutgåvan innehåller exakt noll (0) extramaterial, men är föredömlig i sin enkelhet – du stoppar i skivan, trycker på ”svenska” och away we go! Förutom att den defaultar på dolbyspåret istället för DTS, men whatever.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud