| Subcribe via RSS

I Know What You Did Last Summer

januari 29th, 2011 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Det är den 4 Juli och det är fest! Fyra ungdomar står inför sina vuxna liv med redan planlagda karriärer, men ikväll är det fest! De åker till en avsides strand för att njuta av den sista natten tillsammans, supa och berätta historier. Natten blir lång och allting är bara problemfritt – tills de ska åka därifrån. På vägen hem kör de på någonting med en kraftig smäll, som visar sig vara en man. Ungdomarna bestämmer sig för att dumpa kroppen i vattnet intill vägen och lovar varandra att inte prata om det här igen – någonsin.

Ett år senare får en av tjejerna – Julie (Jennifer Love Hewitt) – ett medelande med orden ”Jag vet vad du gjorde förra sommaren!” och det dröjer inte länge fören underliga saker börjar inträffa kring de fyra ungdomarna…

Jag antar att de flesta redan har sett eller åtminstone hört talas om den här filmen så jag tänker inte vara speciellt långrandig. I Know What You Did Last Summer står på sig ganska bra även om den har närmare 15 år på nacken – även om det egentligen bara är en rätt vanlig slasherfilm utan några direkt oväntade vändningar.. såvida man aldrig har sett en slasherfilm förut. Hewitt och Sarah Michelle Gellar är sjukt snygga och det är inte direkt deras prestationer man tittar på, medans Ryan Phillipe och Freddie Prinze Jr. gör bra prestationer som den andra halvan av ungdomsgänget.

Nåväl. Jag gillar fortfarande den här slasherfilmen även om den inte har någonting direkt nytt att bjuda på. Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud