| Subcribe via RSS

Den Siste Scouten (The Last Boyscout) (Blu-Ray)

mars 31st, 2011 | Postad i Action, Film, Komedi av H

All hail Shane Black. Han skrev Dödligt Vapen, väntade fyra år, skrev Den Siste Scouten, väntade två år, skrev Den Siste Actionhjälten, väntade tre år, skrev The Long Kiss Goodnight, väntade nio år, skrev Kiss Kiss Bang Bang. Han är rätt grym.

Den Siste Scouten representerar en film-era som vi tyvärr passerat. Buddy-action-komedins tid är över, men det gjordes så många fina filmer där. Det här är en av dem. Bruce Willis och Damon Wayans knallar runt och är macho, säger krystade oneliners och dunkar folk på käften. Inget fel med det.

Blurayen är sådär. Bilden är okej men inget speciellt, ljudet är hyfsat och det finns inget extramaterial utöver en trailer som är sevärd för att den innehåller repliker som inte kom med i filmen.

1 Comment

One Response to “Den Siste Scouten (The Last Boyscout) (Blu-Ray)”

  1. Vrångmannen Says:

    Hail!


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud