| Subcribe via RSS

Honour And Glory

december 1st, 2007 | Postad i Action, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

FBI-agenten Tracy Pride (som kan kung-fu, och spelas av Cynthia Rothrock från Undefeatable) försöker fånga den skurkaktiga Jason Slade (som kan kung-fu, och spelas av John Miller från Undefeatable) som försöker köpa detonatorn till en atombomb på villovägar av den slemmige Silk (som kan kung-fu, Gerard Klein från Undefeatable). Till sin hjälp har hon sin reporter-syster Joyce (som kan kung-fu, Donna Jason från Undefeatable), Hong Kong-partnern Dragon Lee (som kan kung-fu) och Jasons ex-livvakt Jake (som kan kung-fu).

Två år innan Undefeatable gjorde Godfrey Ho Honour And Glory med ungefär samma skådisar. Visserligen är skådespeleriet under all kritik (för att inte tala om själva dialogen), men storyn raskar på och Ho vet att stoppa in en actionscen innan det blir för tråkigt. Man når inte upp till Undefeatable-klass i ren och skär underhållning, men det här är definitivt en trevlig C-film för de som gillar ”så dåligt att det är bra”.

Här har ni slutfighten med all dess underbara redigering, one-liners och återanvända rop – och ja, hela filmen är såhär.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud