| Subcribe via RSS

Brainscan

maj 20th, 2011 | Postad i Film, Sci-Fi, Thriller av J

Ensamvargen och skräckfilmsfantasten Michael (Edward Furlong) får nys om ett nytt datorspel kallat Brainscan, som använder sig av hypnos för att skräddarsy spelet för varje spelare till deras egen skrämmande upplevelse. Michael slänger skeptiskt igång spelet, men blir mycket imponerad efteråt över hur verkligt det hela kändes, efter att ha knivhuggit en man till döds i spelet. Dagen därpå får han veta igenom nyheterna att ett brutalt mord har inträffat i det lilla samhället – samma mord som han genomförde i spelet…

Brainscan är en sån där film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna på den. Furlong har visserligen huvudrollen i filmen, men T. Ryder Smith snor hela showen som Trickster – som han gör svinbra. Effekterna i filmen är utdaterade sedan länge, men om man ska se till vilket årtal filmen är gjord så är de faktiskt välgjorda för sin tid. Storyn i filmen är bra, men avslutningen är något skev och.. minst sagt underlig – man får helt enkelt inte helt klart för sig vad som egentligen hände. Så att säga.

Nåja. Jag älskar Brainscan och rekommenderar den starkt – och vad alla andra tycker skiter jag i. Så det så.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud