| Subcribe via RSS

Bert

juli 10th, 2011 | Postad i Komedi, TV av J

Jag tror inte Bert behöver någon närmare presentation, så jag skippar förklaring av det och går rakt på mina synpunkter av TV-serien om Bert…

För mig personligen innebär Bert TV-serien ren nostalgi. Jag såg den här serien som liten och älskade den. Nu, 17 år efter att serien gick på TV, tycker jag till större delen att serien håller sig rätt bra men att den samtidigt känns till och från rätt töntig – och bitvis rent av irriterande (speciellt Bert’s tjejfantasier, även om hela serien egentligen kretsar just kring detta ämne). Skådisarna är bra och det är rätt skoj att se Johan Ulveson och Ing-Marie Carlsson i rollerna som far och mor till Martin Andersson, som spelar Bert.

Nåja. För att vara en för-svensk-TV-produktion så är det en bra serie för vad den är… även om största anledningen till att jag såg den var för att nostalgitrippa – så klart.

Tags: , , ,
No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud