| Subcribe via RSS

I Sell The Dead

juli 12th, 2011 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

Med bara ett par timmar kvar tills gravplundraren Arthur Blake (Dominic Monaghan) ska bli avrättad i giljotinen berättar han sin livshistoria för den lite underlige Fader Duffy (Ron Perlman).

Rolig och läskig? Knappast. Osammanhängande och tråkig? Definitivt. Så skulle iaf jag klassa I Sell The Dead. Visst garvar jag till ett par gånger igenom filmen, men det är fruktansvärt långt mellan garven och istället för att garva sitter jag mest och kliar mig i huvudet och funderar vad det är för skit jag tittar på egentligen.

Skådisarna är dock bra, men när de har ett sånt här pissmanus (som varken är speciellt roligt eller sammanhängande) att arbeta med så spelar det egentligen ingen roll vilka som står framför kameran. Effekterna och make upen är också bra, men hänger ihop med ovannämnda problem.

I Sell The Dead är en jävla skitfilm man lika gärna kan undvika – man missar ju inte direkt någonting om vi säger så…

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud