| Subcribe via RSS

Wrecked

juli 23rd, 2011 | Postad i Drama, Film av H

Det är en liten egen genre nu, filmer där en person är ensam på en liten plats större delen av filmen. ”Buried” och ”127 Timmar” har nu fått sällskap av ”Wrecked” där Adrien Brody vaknar upp i en kraschad bil utan minne.

Tyvärr är det här allt annat än spännande och smart. Det är ENORMT utdraget och de 89 minuterna jag mestadels snabbspolar känns som femton timmar. Det är också helt jävla idiotiskt och sluttwisten är så jävla simpel att man bara blir förbannad.

Äh, fuck it – jag spoilar storyn nu. Vi ska luras att tro att Brody ihop med de två liken han vaknar med har rånat en bank och kört av vägen på väg därifrån. Detta uppnår man bland annat genom flashbacks som är rena lögner – saker som inte har hänt. Dessutom fyller man ut tiden med en massa hallucinationer som inte har någon som helst relevans.

Sen spenderar man tusen miljoner år på att Brody sitter i bilen. Försöker ta sig ur bilen. Tar sig ur bilen. Kryper på sitt trasiga ben – I MOTSATT RIKTNING från vägen bilen uppenbarligen kommit och UT I SKOGEN. Efter tre miljarder år av krypande, visar det sig att han KRYPIT I EN CIRKEL och kommer tillbaka till bilen. DÅ kryper han upp på vägen. Han är med andra ord en första gradens jävla jubelidiot.

Väl uppe på vägen hittar han liket av den tredje rånaren och inser att han egentligen var kidnappad. Han får nu mottagning på sin mobil och ringer efter hjälp. Slut.

Se aldrig den här filmen.

1 Comment

One Response to “Wrecked”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » 2011: The Avslutning Says:

    […] Wrecked: “ENORMT utdraget och de 89 minuterna jag mestadels snabbspolar känns som femton timmar. Det är också helt jävla idiotiskt och sluttwisten är så jävla simpel att man bara blir förbannad. […] Se aldrig den här filmen.” […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud