| Subcribe via RSS

Perfect Creature

juni 21st, 2012 | Postad i Action, Film, Skräck/Rysare, Thriller av H

Plockade en rulle i 20-spännslådan på typ ÖoB för ett tag sen. Förväntningarna var väl låga, kan vi säga. Tji fick jag, för ”Perfect Creature” var en toppenfilm. Den utspelar sig i ett alternativt Nya Zeeland där vampyrer och människor lever ihop i fred. De starka vampyrerna skyddar människorna, som i sin tur donerar blod till dem. När en av vampyrerna blir galen och börjar käka folk, så sänder vampyrerna hans bror att söka rätt på honom. Samtidigt söker ett par människopoliser efter densamme.

Att den här filmen passerat under radarn är inte bara synd, det är lite konstigt. Det är Nya Zeelands sjätte dyraste film någonsin (efter Ringen-trilogin, ”The Frighteners” och ”Citronträd & Motorolja”) och det är en riktigt hygglig film. Det är snyggt, välgjort och originellt. Leta rätt på och se.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud