| Subcribe via RSS

Pledge Night

augusti 20th, 2011 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

I slutet av 1960-talet skulle Sid (Joey Belladonna som den unge Sid), en ung hippie, genomföra en utmaning för att få komma in i studenthuset han ville in i. Sid skulle få lov att bada i ett badkar fullt med cornflakes, kaffesump, vinäger och andra äckliga substanser. Dessvärre för Sid så hade någon bytt ut vattnet mot syra. Sid blev allvarligt skadad och dog dagen därpå på akuten.

20 år senare ska ett gäng unga män genomgå flera utmaningar under ”Hell Week” för att få komma in i det studenthus de vill bli antagna till. Dessvärre för dem är det samma hus där Sid ådrog sig sina skador och det dröjer inte länge förrän Sid (Will Kempe som Syra Sid) kommer på besök för att se till att det här årets nya medlemmar blir betydligt mindre i antalet än vad de hade räknat med till en början…

Pledge Night är SKIT. SKIT, SKIT, SKIT! Det händer absolut inte ett jävla dugg de första 50 minutrarna och när det väl börjar hända någonting så är det så jävla uselt framfört och så jävla ointressant att det spelar ingen som helst roll hur många ”fyndiga” mord de försökt göra att jag känner mest för att gå och göra någonting annat, mer givande.. typ diska eller titta på en avstängd TV.

Pledge Night har bara usla effekter, ett sjukt tråkigt manus, ett händelseförloppet som får tittaren att somna av tristess och skådisar som är – tro det eller ej – hyfsade, men som får lov att kämpa med ett sånt jävla skitmanus att det hade inte spelat någon som helst roll om de hade haft stora skådisnamn i filmen.

Kommer man över en kopia av den här skiten bör man, snarast, bränna skiten och gräva ner den så långt det bara går. Det här är ett bevis på att idioter som varken har budget eller en vettig idé INTE ska göra film.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud